Prioriterade projekt

Projekt #1

Kompletta underlag för nybyggnation av garage. Kunden önskade utkast och visualisering i syfte att diskutera ett nytt, delat garage med sin granne. 

Bygglovet blev fackmannamässigt utfört hela vägen från idé till beviljat bygglov med snabb handläggning. Projektet utfördes i Linköpings kommun.

 

Projekt #2

Kompletta bygglovsritningar för tillbyggnad av villa i Linköping. Kunden önskade öppna upp sitt vardagsrum mot baksidan med ett nytt rum som ska användas året om. Utöver det önskades även visualisering av ett nytt utekök samt pool.

Projektet blev snabbt både utfört av oss och handlagt av bygglovskontoret.

 

 

Projekt #3

I detta projekt hjälptes kunden att realisera sina byggdrömmar för tillbyggnad av huset, altan, växthus, pool samt ett nytt poolhus

Detta var ett större projekt som levererades snabbt till kund med god kommunikation under tiden. 

Projektet godkändes utan kommentarer av det kommunala bygglovskontoret och kunden fick snabbt startbesked och kunde påbörja byggnationen.

Tillkommande projekt

I detta projekt önskade kunden en sammanbyggnad av sitt garage och hus. Kunden inredde sammanbyggnaden med tvättstuga samt planerade in en ny toalett och spa-del i del av garaget. 

Bygglovet blev fackmannamässigt utfört hela vägen från idé till beviljat bygglov med snabb handläggning som följd. Projektet utfördes i Linköpings kommun.

I detta projekt hjälptes kunden med underlag för tillbyggnad av sitt garage. Till garaget projekterades en carport för ytterligare förvaring av bil och motorcykel. 

Projektet utfördes på en dag med snabb handläggning av Karlsborgs kommun.

I detta projekt vände sig kunden till Buildility i syfte att ersätta två tidigare gjutna trappor. Kunden önskade en ny utformning av trappan samt en säker utformning av trappans längd, steghöjd och –djup. Flera renderingar gjordes för att överenskomma trappans slutgiltiga utseende. Kompletta konstruktionsunderlag för trappan framställdes också för platsgjutning av bygglaget.

Samarbetspartners

Kontakt

Daniel Femerström M.Sc
0760-086703
daniel.femerstrom@buildility.se

 

 

Snabblänkar

  • Länk 1
  • Länk 2
  • Länk 3

 

 

Våra tjänster

  • Bygglovsritningar
  • Konstruktionsritningar
  • Visualisering & Rendering